tisdag 2 december 2008

Mammas tatuering!

Nu har hon tattuerat sig, min tuffa mamma! Jag tyckte den blev söt faktiskt, bilden är inte den bästa och den kommer se bättre ut när svullnaden och det röda har lagt sig såklart.





Imorgon ska jag till vårdcentralen igen för att se om de där kan tala om för mig vad det är för fel på min nacke/övrerygg. Mmh, förra veckan hade DE gjort fel och satt upp en ny tid till oss utan att vi visste det, cp, men nytt försök imorgon som sagt! Håll tummarna för att de säger något vettigt.
Och bara för att kunna säga "vad var det jag sa!?" eller "JAG HADE ÄNTLIGEN FEL!" så tänker jag gissa på vad de kommer säga.

Alt. 1 :
"Ja, det enda vi kan göra här är att bedömma lite lätt och ge dig en ny tid på sjukhuset i norrköping hos en specialist om Xveckor/månader."
Alt. 2: "Det enda vi kan göra idag är att skriva ut recept åt dig, prova de här tabletterna i Xveckor, blir det inte bättre får vi boka in en ny tid då."

Med andra ord har jag dåliga erfarenheter av vårdcentralar, men man måste tyvärr börja någonstans om man vill komma fram till ett svar på varför man har som till exempel jag, problem med ond nacke? Brr, jag blir bara irriterad när jag pratar om det så nu ska jag sluta skriva för den här gången.
Muhaha





2 kommentarer:

Anonym sa...

jag ska med nån dag å kolla min rygg.. John Bauers fel tippar jag på ^^

Blupp sa...

tatueringen var fin :D
vi slår vårdcentralen :o vad sa de då?